Een Belgische methode om af te slanken en te ontspannen

In onze reeks afslanking viel ons oog deze maal op de Thermo+, een innoverende techniek, een milde therapeutische discipline, die geen risico inhoudt maar die wel onvoorstelbaar efficiënt de vetten aanpakt.  Een toelichting bij deze Belgische uitvinding.

 

Thermo+ bevordert zowel het geestelijk als het lichamelijk welzijn.

Het is een Belgisch burgerlijk TH-ingenieur, Guy Lefebvre, die deze methode uitwerkte na een bezoek aan zijn kinesitherapeut.  Hij kent de sector van de gezondheidszorg, want sinds 2000 creëerde hij er al tal van tandproducten. Guy Lefebvre liet zich bij het ontwerp en de bouw van zijn nieuwe machine leiden, documenteren en adviseren door talloze artsen.

 

Het mechanisme

Het mechanisme van de biologische werking van de Thermo+ machine berust op het stimuleren van metabolische uitwisselingen tussen de cellen dat de microcirculatie, de energetische activiteit en de normale vermenigvuldiging van de ischemische cellen van het aangetaste weefsel aanzwengelt.

Deze therapie mikt op het aangetaste orgaan, in een logische optiek van heling, zonder enig neveneffect, in tegenstelling tot bepaalde ontstekingswerende en pijnstillende middelen die enkel de symptomen behandelen.

De krachtige afwisselende aanzuiging door het hulpstuk van de machine masseert actief, doorbreekt de lipideketens, zwengelt de bloedsomloop weer aan en ontstopt de weefsels. De zuigkracht activeert de bloedsomloop ongeveer 4 uur lang, werkt in op de afzet van cellulitis door de herstelde bloedvoorziening van de vetcellen, verwijdert de gifstoffen die vrije radicalen meebrengen en activeert de circulatie van het lymfestelsel. Dit afwisselend aanzuigen stimuleert de veneuze retour en beperkt oedeem.

Wat de moleculen betreft, dringt de infraroodstraling diep in de weefsels in. Ze stimuleert het celmetabolisme en het celmembraan, activeert de neuro-hormonale factoren en het immuunsysteem.

De huid, het onderhuids weefsel en de spieren slorpen 20-30% van de straling op. De beenderweefsels nemen ongeveer 50% voor hun rekening en de parenchymateuze (werkzame) weefsels absorberen de rest van de straling.

Met de Thermo+ ® is het mogelijk om in 5 sessies van telkens een half uur (om de twee dagen) 4 tot 10 cm af te slanken op de heupen, 5 tot 12 cm op de buik, 3 tot 4 cm in het geval van een rijbroek en 2 tot 4 cm aan de knieën. We hebben het hier niet over gewichtsverlies.

debussy

Afslanken en verstevigen

Deze methode maakt ook mogelijk om de armen af te slanken en te verstevigen (minstens 1 tot 4 cm), om de hals en de buste te verstevigen, zonder de gelaatsverzorging tegen rimpels en acne te vergeten.

Dit procédé wordt echter niet enkel gebruikt voor de behandeling van cellulitis, want het heeft een verdovend en kalmerend effect en neemt pijn weg.

De infrarode straling werkt antioxiderend en anti-inflammatoir.

Voor de spieren bevordert de infraroodstraling het ontspannen van de spieren en draagt bij tot de verlichting van gewrichtspijn.

Het procédé wordt toegepast in de reumatologie, de traumatologie, de dermatologie (ischias, stijve schouders en nek, menopauzesyndroom, reumapijn en halspijn, rugpijn, pijnlijke maandstonden, afkoeling, grieperigheid, enz…).

In dit geval zijn 5 dagelijkse sessies van 40 minuten aangeraden.

 

Thermo+ ® is aanbevolen in het geval van:

Cellulitis, rimpels, zware benen, slappe huid, ongewenste vetbobbeltjes, littekens en striemen, zorgen voor en na een operatie, peesaandoeningen, spierpijn, astma.

De behandeling kost 250 € voor 5 sessies.  Schoonheid/Gezondheid/Welzijn door het natuurlijk activeren van de basisfuncties van het lichaam…

www.thermodermie.com