Holistische BASHYA Therapie

Lichaam, Massages, stressreductietechnieken

De filosofie en het ontstaan van de BASHYA Therapie ligt in de jarenlange ervaring van grondlegster Barbara Linthorst. Deze deed ze op in de verzorging in binnen- en buitenland en uit de verschillende hoeken van de branche. Van schoonheidsverzorging tot natuurgeneeskunde. Bashya Therapie heeft pure producten en kent drie professionele richtingen.

Huidproblemen en klachten

Vandaag de dag kunnen we er niet meer omheen. Veel mensen komen regelmatig met vage klachten bij de huisarts en na onderzoek is vaak niets te vinden. Klachten zijn wat we noemen soms psychosomatisch. Onder psychosomatische klachten worden lichamelijk beleefde aandoeningen verstaan, waarvoor geen lichamelijke oorzaak te vinden is. Ook als specialist krijg je vaak deze klachten te horen. Te hoog stressniveau, werkdruk, vermoeidheid, gewichtsproblemen, depressiviteit, verlies van werk, ga zo maar door. Dit soort disbalans in het lichaam laat zich meestal als eerste zien op de huid. Dit kan in de vorm van eczeem, acne, roodheid, droge huid, wallen, vroegtijdige huidveroudering, hyperpigmentatie, etc. De tweede fase uit zich vaak met hartkloppingen, angsten, hyperventilatie, etc. Hoe mooi zou het zijn als je dan de koppeling kan maken tussen deze huidproblemen en deze vage klachten?

Holistische schoonheidsverzorging

Daar waar de reguliere schoonheidsverzorging stopt gaat deze therapie net iets verder. Schoonheidsverzorging maar dan holistisch bekeken. Huiddiagnose wordt bijvoorbeeld gezichtsreflexologie. Harsen wordt suikerontharen. Uw specialist legt de link tussen wat er aan de buitenkant zichtbaar is met de disbalans aan de binnenkant op zowel fysiek, mentaal en emotioneel niveau. Behandelingen en producten kunnen helemaal per behandeling op maat worden gemaakt.

Bashya complementair geneeskundig welzijnswerker

U zult steeds meer vitaliteitscoaches, voedingsdeskundigen en mensen uit de zorg tegenkomen die met de  deze therapie succesvoller zijn in de behandeling van hun cliënten.

Bashya holistisch therapeut

De BASHYA complementaire geneeskunde werkt aanvullend op de reguliere geneeskunde. Het meest wezenlijke van de complementaire geneeskunde is de benadering van ziekte als signaal van een verstoring van de gehele mens. De complementaire geneeskunde werkt volgens de volgende natuurwetten waarbij geen lichaamsvreemde stoffen gebruikt, therapie en middelen regulerend werken en gewerkt wordt op alle facetten van het Mens-zijn.

Over Barbara

bashya“Ik ontdekte al vroeg in mijn carrière dat huidproblemen gezien konden worden als oppervlakkige manifestaties van een dieper gelegen disbalans. Zoals een opeenhoping van toxines, het uit balans zijn van de hormoonspiegel of nerveuze en emotionele problemen. Met Hollandse nuchterheid, vallen en opstaan, maar boven alles met heel veel liefde en passie, heb ik de BASHYA verzorgingslijn en behandelmethodieken ontwikkeld. Zij sluit helemaal aan op de holistische benadering. De toegepaste biologische kruiden, verzorgingsproducten, oliën en theeën hebben een heilzame werking. Zij bevatten een groot aantal medicinaal werkzame verbindingen en dat verklaart hun veelzijdige toepassingsmogelijkheden. Zij kan bepaalde stelsels van het lichaam stimuleren en tegelijkertijd andere tot rust brengen.”

 

Totaalconcept vol mogelijkheden

Huidverbetering, fijner voelen in je vel, stressreductietechnieken en meer energie komen allemaal samen in een BASHYA behandeling. Verschillende disciplines komen samen vanuit de Chinese Elementen leer, Ayurveda, Aromatherapie, Fytotherapie, Kristaltherapie, Oosterse en westerse massagetechnieken. Behandelingen worden omgetoverd tot ware rituelen welke makkelijk geïntegreerd kunnen worden in de schoonheidssalon, pedicurepraktijk, praktijk voor natuurgeneeskunde, in de palliatieve en complementaire zorg. Producten zijn biologisch, energetisch en betaalbaar zodat elke klant de praktijkbehandelingen thuis kunnen ondersteunen.

BASHYA  is geen merk, maar een totaalconcept, de BASHYA Therapie.  Voor wie meer wil weten: www.bashya.nl

bashya001

One thought on “Holistische BASHYA Therapie

Geef een reactie