Lang leve de bikinis en mini-shorts !

Het zomert buiten en we kennen het allemaal bij onze klanten met lokale vetophopingen en plaatselijke huidverslapping.  Het is de plaag van deze tijd, ze hebben meestal weinig tijd en ook nog eens een beperkt budget.   Hoe speel je daar op in ?

Daarom komt LPG uit met de LipomassageTM 15 minuten of gewoonweg shorty behandelingen, speciaal ontwikkeld om doelgericht specifieke zones aan te pakken buik/billen/rijbroek.

De technologie van de laatste nieuwe generatie Cellu M6® apparaten die zijn uitgerust met de gepatenteerde Ergodrive – kop laat toe om de natuurlijke lipolyse met 70%* te verbeteren. Het is nu mogelijk om een strak silhouet te bekomen met zonebehandelingen van slechts 15 minuten.

Meer dan 1000 centra zijn intussen reeds uitgerust in de Benelux (centra voor esthetische geneeskunde, schoonheidsinstituten, spas, praktijken voor kiné, -fysio- en huid en oedeemtherapie).

pink.girl.cover lpgLipomassageTM is een techniek die in staat is om op een natuurlijke manier de afvoer van hardnekkige vetten met +70%* te verbeteren.  Steunend op het principe van Mécano-Stimulation LPG®, zorgt de kop van de Cellu M6® voor een zachte fitness van de huid om in de diepte de lipolyse op gang te brengen en de aanmaak van endogene elastine en collageen te ondersteunen.

Steunend op het principe van Mécano-Stimulation LPG®, zorgt de kop van de Cellu M6® voor een zachte fitness van de huid om in de diepte de lipolyse op gang te brengen en de aanmaak van endogene elastine en collageen te ondersteunen.

Lipomassage nieuwe generatie kan enkel worden uitgevoerd met de LPG® apparaten Cellu M6® Integral et Cellu M6® Endermolab.  Lpg vermeldt er wel bij dat voor meer complete resultaten de klassieke Lipomassage behandelingen van 35 minuten aanbevolen blijven.

www.lpgbenelux.com