Moeiteloos spieren opbouwen en je lichaam vormgeven

Het lichaam versterken en plaatselijk vet verliezen zonder te sporten of en  inspanning … Is het te mooi om waar te zijn? Nee, er is een manier waarbij u niet langer hoeft te zweten om spieren op te bouwen, terwijl u vet verliest op de juiste plaatsen.  Celestetic Professionals lanceert de BodyShape EMT, een revolutionair apparaat voor mannen en vrouwen die moeiteloos spieren willen opbouwen en hun lichaam willen vormgeven.

EMT-technologie maakt gebruik van geconcentreerde elektromagnetische golven met een hoge intensiteit om lichaamsspieren te stimuleren en vet te verliezen. Het elektromagnetisch veld wordt op niet-invasieve wijze door het lichaam gestuurd en genereert een groot aantal extreem korte en onvrijwillige spiercontracties. Deze spiersamentrekkingen leiden tot spieropbouw en vetverlies.

Tijdens een sessie van 30 minuten zorgt de geconcentreerde energie voor maar liefst 30.000 spiercontracties, wat onmogelijk is tijdens een normale sportsessie.

Daarnaast treedt er een snelle metabolische reactie die vetcellen aanvalt.

Concreet worden twee applicators geplaatst en met een riem aan het te behandelen gebied bevestigd. Afhankelijk van de indicatie en de tolerantie van de klant moeten twee instellingen worden bepaald: de duur van de behandeling (30 minuten) en de intensiteit. Hoe hoger de intensiteit, hoe sterker de spiercontracties. De klant ervaart een lichte tinteling die gepaard gaat met een contractie-effect, zoals tijdens een intensieve coresessie.

De BodyShape EMT kan worden gebruikt op verschillende delen van het lichaam die meer spieren kunnen gebruiken: buikspieren, bilspieren of de armspieren. Een sessie duurt 30 minuten en de resultaten zijn zichtbaar op lange termijn na enkele sessies.

Deze techniek heeft nog andere voordelen: er is geen  voorbereiding nodig van de huid, het is een niet-invasieve behandeling, er is een hoge winstgevendheid, etc.

De resultaten zijn daarbij talrijk: plaatselijk vetverlies; bevordert spieraanwinst; versterkt vrouwelijke bekkenbodemspieren en minimaliseert urineverlies; verhoogt het metabolisme in rust; het activeert de spieren waardoor de buik strakker is en diastase bij vrouwen verminderd.

 

Celestetic

Belgicastraat 9 – 1930 Zaventem – 0460 / 96.00.93

www.celestetic.com