Quartz Spa met unieke signatuur blends: Hope, Happiness en Energise

Lichaam, Massages, Wellnessbehandelingen

Naast de heerlijke massageoliën, de scrubs en de wraps biedt de Quartz Spa van Crystal Clear Skincare unieke signatuur blends: Hope, Happiness en Energise ontvouwen zich met een uitgelezen selectie aan essentiële oliën. Maar liefst 14 essentiële oliën en 3 drageroliën leveren omega-3, omega-6, vetzuren, vitamines, mineralen en bètacaroteen: pure verwenners om het vochtgehalte, de zachtheid, jeugdigheid en soepelheid van de huid te herstellen.

Van kristallen weten we dat ze pure en krachtige energie uitstralen voor de bevordering van emotionele en mentale harmonie. Ze revitaliseren, kanaliseren, werken als oplader en geven energie vrij. Heel nieuw is de edelsteen therapie infusie die samen met de rest van het Quartz Spa protocol een unieke aanpak biedt die totaal nieuw is op de markt. De primaire focus van alle Quartz Spa Behandelingsrituelen is immers de verbinding tussen geest, lichaam en het spirituele herstellen, zowel innerlijk als uiterlijk.

Wilt u meer te weten komen over deze baanbrekende wellness behandeling?  Neem dan even contact op met Diana Horemans van Crystal Clear Skincare en wij bezorgen u graag alle informatie. Tot binnenkort?

 

Geef een reactie