Vani-T Spray Tan lichaam uitgetest

Spray Tanning is helemaal cool en Beautybizz testte het dan ook uit. We kregen een spray tan voor het hele lichaam en de manier van aanpak was helemaal cool letterlijk en figuurlijk, de zachte straal op onze huid was tevens een welgekomen verkoeling op deze zomerse dag. Nadat we plaats hadden genomen in de spray tent op papieren teenslippers nam assistente Laura het cylconepistool bij de hand. We volgden geduldig haar instructies waarbij het benevelen nauwkeurig begon met de voeten, zo werd er opwaarts het lichaam gewerkt, waarbij uiteraard verschillende keren gedraaid diende te worden. Ook de oksels en moeilijk te bereiken of te bruinen plaatsjes onder armen werden zorgvuldig mee gesprayd. Dan kwam het aangezicht aan bod, opnieuw met de nodige voorzorgsmaatregelen. Het viel ons op dat er zeer nauwkeurig werd gewerkt en dat er een bepaald aangeleerd patroon in zat.

Als enige nadeel zouden we kunnen vermelden dat het residu op de huid gedurende de eerste uren dient behouden te worden, maar dat wordt dan weer ruimschoots gecompenseerd als men een douche neemt met een verbluffend resultaat de volgende dag en een mooi getaande huid gedurende 7 tot 10 dagen.Om het effect te verlengen kan de je dan weer gebruik maken de Vani-t Custard onderhoudsproducten. Een ZONwaardig idee; deze zomer dat zeker ook klanten in jouw instituut of studio zal aanspreken.

Het van oorsprong Australische merk Vani-T ontstond in 2004. CEO/oprichtster Tania Walsh maakte zich toen al zorgen om het hoge gehalte aan chemische ingrediënten die in de meeste beauty producten terug te vinden zijn. Zij wilde een natuurlijk, puur en organisch gamma op de markt brengen en zo ontstond Vani-T. Een fusie van luxe, kwaliteit en ethiek die “Eco-Glamour” wordt genoemd.

2010 Vani-T Corporate Image - Horizontal 1MB_2

De producten van Vani-T wonnen intussen al talloze awards. Bovendien worden ze door celebrities, visagisten en modellen over de hele wereld gebruikt. Australische make-up artiesten van Vani-T hebben onlangs zelfs genomineerden in Hollywood voorzien van een glamour look voor de Oscar uitreikingen. 

Het product wordt met een “soft spray” of “cyclone” systeem in slechts 3 minuten op het lichaam verneveld. De ‘bronzer’ in het product zorgt onmiddellijk voor een waarneembare bruine teint. Het bruiningsproces werkt nog in tot 8 uur na de behandeling.

Vani-t’s Spray Tans zorgen voor een natuurlijk gebronsde teint dat overeenstemt met 8 solarium sessies (of 3 tot 5 tinten donkerder dan de natuurlijke kleur), zonder enig contact met schadelijke UV stralen.

www.vani-t.be