Celesteic Iceslimm

Wat is nu eigenlijk cryolipolyse ?

Cosmetische ingrediënten, Cryolypolyse, Lichaam

Cryolipolise betekent vetvernietiging door koude. Hierbij beoogt men de kristallisatie van het vet in de vetcellen (adipocytes) om zo hun «geprogrammeerde dood» (apoptose) te activeren. Cryolipolyse maakt gebruik van de gevoeligheid van de adipocyten bij koude door de gewenste zones bloot te stellen aan een intensieve koeling in de diepte gedurende een uur.

De vetcellen worden eerst beschadigd en dan geëlimineerd.  Een deel van de vetcellen wordt onmiddellijk tijdens de behandeling beïnvloed en zullen in enkele dagen worden geëlimineerd door het lymfatisch systeem.  Een ander deel zal zichzelf vernietigen op natuurlijke wijze om vervolgens geleidelijk aan geëlimineerd te worden door de lever na enkele weken. Samengevat nemen de adipocyten dus af door hun blootstelling aan koude en vernietigen zij zichzelf zonder de beschadigde lipiden vrij te laten in het bloed bijna geheel zonder kans op ontsteking.

Voor een echt bewezen effect

Om nieuwe klanten te charmeren had Celestetic allerlei mooie verhalen kunnen vertellen. Ook had het in allerijl een nieuwe onbewezen techniek in de markt kunnen introduceren óf had het kunnen werken met producten op basis van onbekende en mysterieuze ingrediënten. Integendeel, Celestetic koos ervoor om technologische innovaties met wetenschappelijke doorbraken te combineren om zo professionele oplossingen en cosmeceutische producten te ontwikkelen voor een écht effect op de huid.

Als medi-estethisch laboratorium voorziet Celestetic een uitgebreid productengamma aan professionelen, zowel voor het lichaam als het gelaat. Celestetic heeft tevens zijn cosmeceutische productenlijn op vlak van actieve bestanddelen zeer evenwichtig uitgebalanceerd; dit helpt de huid om zichzelf te kunnen herstellen en haar éclat, elasticiteit en stevigheid te behouden.

Voor haar toestel IceSlim II heeft Celestetic inspiratie gehaald uit de wetenschappelijk bewezen methode cryolipolyse, een nieuwe technologie waarbij men vet verbrandt met koude; en dit in samenwerking met specialisten uit de medische en esthetische wereld en een team van experimentele ingenieurs. Uitgerust met vijf behandelingskoppen kan het IceSlim II toestel alle lichaamszones behandelen. Er kunnen ook twee behandelingskoppen tegelijkertijd worden gebruikt voor een maximaal resultaat.

Omdat elke huid uniek is maken wij ook elke behandeling uniek!

De esthetische en anti age behandelingen van Celestetic zijn geïnspireerd op de esthetische geneeskunde. De producten zijn ontwikkeld door een wetenschappelijk team met als doel producten aan te bieden op basis van actieve bestanddelen die zo puur en zo efficiënt mogelijk zijn dit om zichtbare en duurzame resultaten te kunnen garanderen. Celestetic is meer dan een anti-aging gamma, het is een volledig anti-aging systeem waarmee behandelingen volledig personaliseerbaar zijn én aangepast kunnen worden aan elke klant en dus aan elk huidtype.

Meer info : www.celestetic.com

Geef een reactie