Wat was er nieuw op de Body & Beauty Expo vakbeurs ?

Een nieuwe vakbeurs in België, dat maakt ons beslist nieuwsgierig als BtoB portaalsite.  We bezochten de beurs op zaterdagnamiddag, de eerste dag. Alles ging door in Hall 1 van Antwerp Expo waar zo een 95 exposanten verzameld zijn.  Wat ons vrij snel opviel is dat er veel Nederlandse exposanten aanwezig zijn met een zeer divers aanbod.  We maken alvast een rondje, want het is vrij rustig op dat uur.

We botsten op de vrij grote stand van E-fit waar Stefanie en Andy met veel enthousiasme de nieuwe en vereenvoudigde pakken tonen van de E-fit.  Een merk dat bijzonder sterk naar zijn gebruikers luistert en op zeer korte termijn inspeelt op de wensen van zijn cliënteel.  Daar we dit toestel reeds zelf eerder uittesten, is het verschil inderdaad opmerkelijk in gewicht.  De jas heeft nu nog slechts 1 rits, de broek 2 ritsen en alles is meer aansluitend.  Vooral een vergroot comfort voor de gebruikers.   Daarnaast zal er binnenkort ook een steambox op de markt gebracht worden om de pakken te desinfecteren en warm en vochtig te houden.

Verder wist men ons te vertellen dat E-fit sinds begin september Centurionsponsor is bij KVO Oostende.  Op de vakbeurs Estetika is het de bedoeling om spelers uit te nodigen voor ‘een meet en greet’ en bovendien zal men tickets wegschenken voor de thuismatchen.

KVO Oostende werkt nu tijdens hun trainingen ook met het My-lipo masker en E-Fit voor zowel spieropbouw, vetverbranding als revalidatie.  Het flexibele infraroodmasker van my-lipo is trouwens volledig vernieuwd, gepatenteerd en is nu de enigste plooibare printplaat in de wereld.  Wij mochten het als eerste zien en het is inderdaad opmerkelijk flexibel.

efit.be