Wil jij ook starten met een afslankcentrum ?

Slimcab Health Concept is ontstaan uit 19 jaar ervaring in de afslankwereld.  Bij Slimcab is men er stellig van overtuigd dat afslanken méér is dan bewegen alléén.  Bezoek één van de centra en centraal staat steeds de Slimcab warmte afslankcabine met InfraRood.

Garantie tot succes

Een perfecte, professionele en duurzame cabine dagelijks getest door tientallen klanten in een eigen WellnessLab.  Maar daarnaast bestaat er ook een eigen voedingslijn SlimDiet, met registratie, dieet advies en sportbegeleiding met de SlimTab en het motivatieluik SlimCoach, zijn de peilers uit het totaalconcept.

Slimcab

Slimcab demo dag

Met deze bepoefde formule garandeert men jou een succesvolle studio, terwijl jouw klanten blijvend en snel resultaat behalen.  Wil je je zelf overtuigen van dat resultaat, kom dan op zaterdagnamiddag 13 december naar de eerste Slimcab demo dag.  Deze gaat door van 14 tot 17 u in Eurobody WellnessLab in Tielt.

Je ervaart er oefensessies in de Slimcab, kookdemo’s SlimDiet, een uiteenzetting van het SlimTab wonder, het SlimCoach motivatie advies en ontdekt er ook de nieuwe innovatieve plannen.

Voor toekomstige, geïnteresseerden en bestaande Slimcab center uitbaters, zowel in franchising als private label…. WellnessLab in Tielt the place to be.

Meer info op www.slimcab.be

 

Graag op voorhand inschrijven via info@slimcab.be  of 0486/866 187

3d doosje (519x640) Lien1.1