Vaderdag actie

Praktische tips voor een vaderdagactie

Mannenverzorging, Vaderdag, Verkoop in je salon

Binnenkort staat Vaderdag weer voor de deur, dan is het de beurt om de papa’s in de bloemetjes te zetten. En waarom niet meegenieten van dit succes in jouw schoonheidssalon? Voor vele mannen is de eerste stap naar een schoonheidssalon moeilijk. Daarom hier enkele tips die jullie kunnen helpen om mannen naar jouw instituut te lokken.

  • Een geplande introductie actie is een goed begin om de papa’s naar je salon te leiden. Begin hier dus zeker op tijd mee ! Nu, 4 weken voor het event, is dit nog praktisch haalbaar.

 

  • Mannen hebben vaak een partner die reeds naar de schoonheidsspecialiste gaat. Je kan hier op inspelen door duo pakketten aan te bieden, zodat ze samen kunnen genieten. Dit maakt de stap naar het salon een pak toegankelijker.

 

  • Speel in op trends. Mannen kiezen de dag van vandaag terug voor een baard en snor, maar willen deze toch verzorgd zien. Er duiken ook steeds meer ‘Barbiershops’ op. Waarom stap je niet eens binnen bij de barbier in de buurt? Je kan een ruilakkoord voorstellen zodat de mannen die bij hem komen een waardebon krijgen van jouw instituut en visa versa.

 

  • Iedereen wil zich goed voelen als ze naar jouw instituut komen. Maar mannen willen vaak wel stoer overkomen. Het is dan ook geen goed idee om deze in te wikkelen met een roze handdoek. Zorg dus voor aangepast textiel.

 

  • Een andere factor is de mannenhuid. Deze heeft een volledige andere textuur en moet dan ook op de aangepaste wijze verzorgd worden. Je vindt aangepaste verzorgingsproducten voor mannen overal terug, bevraag je bij gespecialiseerde leveranciers zoals http://www.cosmentis.com

 

Hopelijk geven deze tips jou enkele ideeën en kan je op deze manier je cliënteel uitbreiden.  We hebben zonet een leuke Vaderdag Pinterest pagina opgestart met leuke quotes. Gebruik ze.

Geef een reactie