Massagevakbeurs Hoevelaken

Beautybizz bezocht de Massage-Complementair Vakbeurs 2018

Massage-Complementair Vakbeurs, Massages

‘Uitgebreid, inspirerend, gezellig, geslaagde dagen, genoten, de moeite meer dan waard, leerzaam, mooie ontmoetingen’, het zijn maar enkele woorden en kreten die we opvingen van exposanten tijdens de Massage Complementair Vakbeurs in Hoevelaken – half maart. 

Enkele reacties van exposanten:

Julien Patterson, Dansage: Enthousiaste en geïnteresseerde bezoekers, masseurs en massagetherapeuten ! Onze stand is erg goed bezocht en we hebben fijne gesprekken gehad over onze massage opleiding en verschillende cursussen.

SoeReiMas Bamboe Massages: voor mij waren het bijzondere mooie beursdagen en ik ben wederom dankbaar voor alles!

Han en Idelette, Dorn Instituut Ommen: Wij vonden de beurs heel goed. Het leek net alsof de mensen meer geïnteresseerd waren dan vorige keren. Bij ons was het voortdurend druk, dus verwachten we veel respons. We waren verrast door de vele deelnemers in de workshop. Bedankt voor je goede zorgen en graag tot volgend jaar.

Floor en Annelies Magnesium Forever: Wij hebben met veel plezier gestaan bedankt voor al het werk wat je gedaan hebt om het tot een geslaagde beurs te maken. Doen volgend jaar mee met een twee keer zo brede stand. We willen dan ook magnesium behandelingen aan gaan bieden.

Jan Witkamp, ons des te opvallender was dat wij tijdens de beurs veel masseurs aan onze stand kregen, meer dan 20, die aangaven behoefte te hebben aan een cursus Mental Coaching omdat ze die in hun opleiding tot masseur missen of hebben gemist. Reden en inspiratie voor ons om een specifieke cursus Mental Coaching voor de doelgroep masseurs op te zetten.

Hoogtepunt op vrijdagavond

Vrijdag na afloop van de beurs werd er afgesloten met een mooi stilteconcert van Jan Vayne. Velen vonden het een absoluut hoogtepunt, helemaal top, speciaal, super, mooie beleving, ogen dicht en genieten maar…

Workshops en lezingen

Gedurende de twee ganse dagen kon je in afgesloten ruimtes de workshops en lezingen volgen en dat met behulp van een handige beurscatalogus. Een recordaantal deelnemers van soms 80 personen, met name voor de AVG van de Nibig en de Triggerpoint Resetmethode van Tim van Orsouw! Positieve reacties; boeiend, leerrijk en interessant, kennis kunnen maken met vele nieuwe vormen van massages en behandelmethodes. Overwegingen worden gemaakt voor het wel of niet volgen van een cursus of opleiding.

Famke vond haar workshop Triggerpoint Reset Methode heel interessant. De docent vertelde op een boeiende manier zijn verhaal en ook leuk was zijn persoonlijke verhaal. Tussendoor deden we wat oefeningen bij onszelf en met elkaar dat maakte de lezing levendig. Aan het eind haalde hij één persoon uit de zaal voor een korte behandeling. We zagen het verschil voor en na de behandeling dat maakte het natuurlijk geloofwaardig. Mijn interesse in deze behandeling is nog meer gewekt.

Tijdens de Spierkettingen – Methode Niek Brouw workshop is een oefening geleerd van de wervelkolom. Iemand liet ons weten deze al bij verschillende cliënten te hebben laten voelen met veel succes. Deze workshop is als leerzaam ervaren. De sfeer was rustig, nieuwsgierig en ontspannen te noemen.

Shiatsu in Zit werd gegeven door Rob van het Dutch Shiatsu College. Geweldige warme man, mega duidelijk, tempomakend zodat in die korte tijd wel de hele behandeling werd gedaan. Heb je dit niet meegemaakt, dan heb je misschien wel jezelf te kort gedaan.

Over de Dorn Methode en de Manuele Lymfedrainage kregen we als reacties dat beide docenten gemotiveerde en gespecialiseerde dames zijn die het vak goed beheersen, informatieve en heldere overdracht.

‘Touch of Matrix’ iemand zei, een eyeopener, maakt nieuwsgierig! Goede uitleg op een sympathieke manier. Interessant, inspirerend, veel te kort en helaas wordt deze cursus niet geaccrediteerd.

Magnesium, weet wat je slikt! Leerzaam, informatief en interessant, mag wat mij betreft meer op dit gebied en voeding tijdens deze vakbeurs.

De data voor 2019 liggen nu al vast op 15 en 16 maart, een 10 jarig jubileum!

www.sooner.nl

@ Fotografie : Eric Rogier

Geef een reactie