JeniusBaseGel

Een volledig nieuw LED/UV hard gel systeem

Gelnagels, Nagels

Faby stelt met trots de nieuwe Jenius Gel voor die tegemoet komt aan de levensstijl van elke vrouw en de behoeften van elke nagel. Met de Jenius lijn bewijst FABY dat een gel systeem wel degelijk gecombineerd kan worden met respect voor de natuurlijke nagel. De snelle behandelingen kunnen toegepast worden op alle nagels, zelfs bij nagelbijters! FABY Jenius Gel is beschikbaar vanaf mei/juni 2018 en is zowel geschikt voor de ervaren als de beginnende nagelstylist(e).

Rijk aan biotine

Om de gel beter te laten hechten wordt de nagel opgeruwd, met als gevolg dat de bovenste keratinelagen worden weggevijld. Dankzij de toevoeging van biotine (vitamine B7) aan de gel wordt de aanmaak van keratine gestimuleerd, wat resulteert in stevige en gezonde nagels.

Zuurvrij

De niet-agressieve FABY ULTRA PRIME is 100% zuurvrij en dus geschikt voor elke klant en elke nagel, ook nagels die gevoelig of broos zijn.

Gemakkelijk en flexibel

FABY’S JENIUS BUILDER GEL is een flexibele, elastische en stevige gel. De gel brengt zichzelf in vorm en is hierdoor eenvoudig aan te brengen. Bovendien moet er nadien minimaal nagevijld worden, een win-win situatie dus! De gel hardt uit onder LED of UV-licht.

Snel en ultra resistent

FABY’S JENIUS SCULPTING GEL is een sterke en resistente gel met hoge viscositeit, speciaal ontwikkeld om lengte en vorm te creëren en dat in een mum van tijd! Daarnaast zorgt FABY nog voor een primeur: de gel beweegt enkel bij aanraking met het penseel waardoor de nagelstyliste de totale controle heeft over de applicatie. De gel hardt uit onder LED of UV-licht.

www.fabynails.be

Deel dit artikel !

Geef een antwoord