Vives Wellbeing opleiding

Bachelor in het wellbeing- en vitaliteitsmanagement bij VIVES Kortrijk

Carrière, Jobs, Jouw Zaak, Opleidingen, Wellbeing opleiding

We zitten zo in de periode van bezinning, velen hebben intussen hun studies beëindigd, anderen die reeds een zaak uitbaten kunnen tijdens hun zomerperiode eens rustig nadenken of ze een andere weg willen inslaan. Alle scholen en hogescholen  hebben nu nog enkele informatiedagen en beginnen in september op volle kracht.   Wij vonden bij Vives Kortrijk ondermeer deze  ‘Welbeing opleiding’ wel eens de moeite waard om nader op in te gaan.

Heb je zin om een spa-center te runnen?

Ben je een creatieve ondernemende duizendpoot die mensen graag aanstuurt in hun work-life balance? Merk jij ook op dat zorg onze toekomst bepaalt (vergrijzing, burn-out,…)? Wil jij nieuwe up-to-date concepten van zorg en vitaliteit ontwikkelen en implementeren in zorgorganisaties, zoals zorghotels, seniorenvoorzieningen, bedrijven, scholen,…? Speel je graag in op nieuwe trends, noden en macro-evoluties in onze samenleving om het welbevinden van mensen te bevorderen? Zoek je een opleiding waar je vanaf jaar één in een leerbedrijf aan de slag kan?

Dan is de opleiding wellbeing en vitaliteitsmanagement een interessante opleiding wellicht iets voor jou. Je studeert af in één van onze drie afstudeerrichtingen, wellness & spamanagement, care & vitaliteitsmanagement en coaching & wellbeingmanagement, en bouwt daarna een loopbaan uit in de gezondheidsindustrie, het zorghotelwezen, innovatieve bedrijven, onderwijs-en begeleidingsvoorzieningen.

De afstudeerrichting wellness & spamanagement focust op een job als vitaliteitsmanager in spa-omgevingen waar je zorgt voor de organisatie en planning van het wellnessaanbod in al zijn facetten. Je beheert budgetten, schoolt medewerkers bij, volgt technologische innovaties op binnen de wellbeingnoden en stelt samen met je team wellbeingarrangementen op.

Meer info : www.vives.be

Geef een reactie