Actrice Anke De Ridder probeerde afgelopen weken Hyalips voor ons uit

Caralinda, verdeler van ondermeer CrystalClearSkincare, lanceert met Hyalips, een revolutionair Lip Boost System in a box, een duurzame verzorging voor stevigere lippen.

Er zijn 2 verklaringen voor het spectaculaire effect dat Hyalips garandeert. Enerzijds is er de werking van het Beautylines HYAlips serum dat een hoog geconcentreerde hyaluronzuur versterkt met andere hoogwaardige ingrediënten zoals cafeïne, argireline en een puur extract van organisch geteelde mosterdkiemen (LIPerfection). Anderzijds zorgt de MicroNeedling (of (Derma)Roller voor een intensieve peeling die de fibroblasten stimuleert en dat heeft dan weer een gunstig effect op de aanmaak van lichaamseigen en natuurlijk collageen. De dubbele aanpak van serum én peeling zorgt voor gehydrateerde en versterkte lippen. Dit voelt niet alleen super, het maakt ook dat je lippen er mooier, strakker, voller uitzien. De behandeling heeft zelfs een gunstig effect op de kleur van de lippen.   Kortom, Hyalips zorgt voor een duurzaam Boosteffect dixit actrice Anke De Ridder.

Laten we even stilstaan bij de werking van de verschillende elementen.
Het Beautyline Hyalips Serum bevat een hoog geconcentreerd hyaluronzuur, deze stof  wordt van nature door het lichaam geproduceerd en omdat het een van de doeltreffendste behandelingen tegen veroudering is die we momenteel hebben, wordt het al jarenlang gebruikt in de esthetische geneeskunde. Cafeïne stimuleert de bloedcirculatie en argireline vermindert zichtbaar de diepte van de rimpels van de lippenzone.

De combinatie van deze ingrediënten verbetert de microcirculatie, maakt de lippen volumineuzer en houdt de hydratatie op niveau. De Dermaroller maakt het werk af. De intensieve peeling prikkelt de fibroblasten waardoor je lichaam zelf collageen begint te produceren.  Op een heel natuurlijk en biologische manier worden je lippen strakker en voller.

Anke De Ridder probeerde afgelopen weken Hyalips voor ons uit. We laten haar zelf aan het woord.

Anke De Ridder

 

Ik heb altijd veel complimenten gekregen voor mijn mond. En dat wil ik zo houden.  Ik accentueer mijn mond graag met een extra felle kleur. Het boost mijn zelfvertrouwen. Dus net als de rest van mijn lichaam wil ik mijn mond ‘in shape’ houden. Toen ik Hyalips kon uitproberen twijfelde ik dan ook niet. En nu twijfel ik al helemaal niet meer. 

Voor weinig moeite en inspanning krijg je een superresultaat.  Mijn lippen zijn voller en op een of andere manier ook ‘sterker’. De wekelijkse 10 minuutjes horen nu bij mijn gelaatsverzorging.   En door de extra aandacht die mijn lippen krijgen, glimlachen ze tegenwoordig nog meer   ;-)

Deze box (97 €) doet wat het belooft en kunnen we ten zeerste aanraden, meer info via www.beautylines.be