De Lipolight lost rebelse vetophopingen op

Echt gewichtsverlies met de laatste generatie  luminolipolyse, een afslankende verzorging die ontspanning en comfort geeft. Het licht dringt door in het weefsel en activeert de cellen, de afbraak en vrijmaking van de vetten zonder inspanning, zonder pijn en in alle veiligheid. Deze handsfree verzorging van 30 min. laat het vet letterlijk smelten terwijl tegelijkertijd de kwaliteit van de huid verbeterd wordt.

De Lipolight van Modologie.be gebruikt een zwak niveau zichtbaar rood laserlicht om een pijnloos en ongevaarlijk bio stimuleringseffect voor het weefsel in de huidzone die behandeld wordt.

  •  Lost rebelse vetophopingen op
  •  Viseert specifieke en gevarieerde zones op het lichaam
  • Vermindert het verschijnen van striemen
  • Verbetert de kwaliteit van de huid

Het  licht  stimuleert het cellulaire fotosysteem dat de stofwisseling verhoogt en de lipolyse activeert (afbraak van de vetten).  Deze procedure  stimuleert heel eenvoudig de natuurlijke lichaamsreacties.

Biedt een echte mogelijkheid om gewicht te verliezen, beurt na beurt vermindert het aantal centimeters en het lichaam krijgt nieuwe vorm. De klant kan haar normale activiteit zonder enig probleem onmiddellijk na de behandelingsbeurt opnieuw opnemen.

Een korte demo van deze protocollen  wordt gegeven tijdens een  Modologie introductieworkshop op maandag 1 juli met een voor- of namiddagsessie.  We starten om 1o u of 14 u in Braine L’alleud (net tegen Halle / Vlaams Brabant) en we verwachten  je met een heerlijk hapje en drankje tijdens deze dag.

Klik hier om je in te schrijven in de VOORMIDDAG of bezoek op afspraak één van onze pilootcentra in Genval of Braine l’Alleud. Start om 10 u.

Klik hier om je in te schrijven in de NAMIDDAG of bezoek op afspraak één van onze pilootcentra in Genval of Braine l’Alleud. Start om 14 u.

Meer info : www.modologie.be