Germaine de Capuccini lanceert Balance Concept

We leven in een wereld waarin we constant overladen worden met informatie, dit zorgt voor digitale stress, naast de dagelijkse stress die we reeds ervaren. Het is moeilijk om los te koppelen en te ontspannen.

Laat je meevoeren door de nieuwe wellness-wereld van Germaine de Capuccini en ontdek totale ontspanning met een breed assortiment aan producten: verfijnde peelings, aangename pakkingen, sensationele badrituelen, buitengewone massages en innovatieve behandelingen voor het lichaam, die de huid sublimeren en de zintuigen in vervoering brengen. Nu heb je de kans om ook thuis de wellness ervaring verder te zetten.

Werking

De nieuwe indeling is zowel ontworpen rond functionaliteit als de sensoriële stimulans die ervan uitgaat. Het wellness-ritueel versterkt onze eigenwaarde.

DETOX

Als je een probleem hebt met slapen, allergieën, huid, hoofdpijn, spijsvertering, etc… Dan heb je nood aan een ontgiftingskuur voor zowel het lichaam als geest. Op deze manier kan het lichaam terug optimaal werken.

SERENITY

Als je een snel leven leidt, gestresseerd bent, voortdurend “online” bent of gebonden bent door te veel verantwoordelijkheden. Dan gaan we werken op innerlijke rust en het noodzakelijke evenwicht herstellen.

ENERGY

Als je je uitgeput voelt en overbelast bent door het werk, zelfs als je last hebt van trieste gevoelens. Het lichaam heeft nood aan energie en optimisme.

Ingrediënten

Jeju is een paradijselijk vulkanisch Zuid-Koreaans eiland. De eigenschappen van het lavawater van het eiland wordt beschouwd als een “mysterieus water” dat de gezondheid van de huid beschermt. Door het doorsijpelen door de basaltrotsen is het water gereinigd en gezuiverd en verrijkt met mineralen waaronder:

  • Calcium: versterkt de huidbarrière, stimuleert collageenproductie, zorgt voor flexibiliteit en stevigheid.
  • Kalium: zorgt voor elasticiteit, regelt het vochtgehalte van de cellen en voorkomt een slappe huid.
  • Magnesium: verhoogt de productie van collageen en herstelt het weefsel dat is beschadigd door de zon.
  • Vanadium: groot antioxiderend vermogen.
  • Selenium: antioxiderende eigenschappen, beschermt cellen tegen vrije radicalen.
  • Germanium: toniseert het huidweefsel en verbetert de elasticiteit.

Cinnamon_Ginger_Scrub Germaine de Capuccini Het oog van onze redactie viel op de lichaamspeeling met een rijke koperkleurige basis die op milde en effectieve wijze dode huidcellen verwijdert, de eliminatie van toxines stimuleert en bloedsomloop activeert.

Op basis van extracten van kaneel en gember, aromatisch oranjebloesemwater.

Breng het aan op de huid en wrijf het krachtig in. Het kan worden gebruikt op een droge of licht vochtige huid, afhankelijk van de kracht van de gewenste peeling. Het is gemakkelijk afneembaar onder de douche.

Meer info verkrijg je bij www.saisons.be