Ontspannende lichaamsverzorging vanille – monoï

Massages, Monoï, Overige

In de aanloop naar Valentijn en naar het prille voorjaar ontdekten we hier op de redactie de nieuwe ontspannende lichaamsverzorging vanille – monoï van Bernard Cassière.   Paradijselijke en exotische geuren die ons meenemen naar de andere kant van de wereld.

Het bekende Franse wellnessmerk ontwikkelde een nieuwe 100% onstpannende lichaamsverzorging op basis van vanille en Monoï van Tahiti met een gemiddelde duurtijd van  45min.

Wat is monoï ?  

Monoï (« geparfumeerde » of « heilige olie », Mono’i in het Tahitiaans) is een schoonheidsproduct dat wordt verkregen door het weken van de tiarébloemen in geraffineerde copraholie (pulpextract van de kokosnoot). Monoï is een traditioneel product van de Polynesische eilanden. Monoï verhardt ook onder  de 24°.

bloem met franse tekst

Monoï wordt door de inwoners van de Polynesische eilanden dagelijks gebruikt; de baby’s worden er vanaf hun geboorte mee gemasseerd, dit heeft een ontspannend effect, de volwassenen brengen het aan op lichaam en haar na het baden, dit omwille van de hydraterende en beschermende eigenschappen.   Het Wordt ook gebruikt als parfum. Enkele druppeltjes van de olie worden dan op bepaalde plaatsen van het lichaam aangebracht.

Verloop van de behandeling

Bernard Cassière MonoÏ

  1. Gommage des îles :  verwijderen van dode huidcellen en versoepelen van de huid; dankzij zeezout vermengd met kokosnootschelp en zout van  Bora-Bora
  2. Modelage des îles : een ONTSPANNENDE en heerlijk geurende massage dankzij; Monoï de Tahiti, met kokosolie en vanille-extract.
  1. Sublimeren : met de lichaamsmelk Lait corps sublimateur , geeft een subtiele parelmoeren  finish aan de huid.

Een nieuwe massagetechniek

Een specifieke ontspannende massage werd uitgewerkt door de internationale formatrice.  De modelage des îles concentreert zich op de achterzijde van het lichaam, met diep inwerkende en omhullende bewegingen (strijk-, druk-, en kneedbewegingen,  lomi-lomi…) om zo een  optimale ontspanning  te bekomen.

Wij zijn er alvast helemaal weg van !

www.bernardcassiere.be

Geef een reactie