Anubis Einderjaarsopendeurdagen

Viva Italia’ interieursdagen

Inrichting Zaak, Jouw Zaak, Opendeurdag, Overige

De eindejaarsperiode is zo de periode dat velen onder jullie nieuwe ideeën en suggesties willen uitwerken voor het nieuwe jaar.  Dat kan een samenwerking zijn met een nieuwe leverancier of misschien een nieuw design of inrichting van jouw zaak.  Zaken die je steeds weloverwogen dient te doen.  Zo vind je bij leverancier Anubis alles om de zaak in te richten, van de receptiebalie tot behandel-, wellness en massagetafels. Maar ook wandmeubels met spoelbak tot Spa Pedicure behandelstoelen.

Welnu Anubis Skin Care is erin geslaagd om in Italiaanse fabrieken design meubelen te laten ontwerpen tegen vlijmscherpe prijzen.  Een houten look, spraakmakend design en dat in topkwaliteit.

Om je zelf te overtuigen van deze kwaliteit nodigt men je graag uit tijdens de “Viva Italia“ opendeurdagen.   Er staat alvast een glas Italiaanse top prosecco voor je koud!

Eindejaars interieurdagen gaan door van donderdag  2 8 / 1 2  tot en met zondag  3 1 / 1 2 van  1 0 U tot 1 7 U.  Donksesteenweg 212, Brasschaat.  Nabij Antwerpen – gratis parkeren.

Blijf je liever thuis?

Bestel dan online via www.anubiscare.be en laat het gratis thuis leveren vanaf € 100!

Geef een reactie